top of page

Persoonlijke Coaching

Alles waar jij naar zoekt is al aanwezig ergens in jou.

Meer rust, diepere zelfliefde, meer verbinding met de mensen om je heen, minder chaos in hoofd. Jij bent al volledig volmaakt.

Wij kunnen samen kijken hoe jij dat op een dagelijkse basis in zijn volledigheid en op nog een diepere laag kunt gaan ervaren.

 

In de coaching die ik geef kijk ik echt naar wie jij bent en wat jij nodig hebt .

Doormiddel van gesprekken en oefeningen gaan we de diepte in en kijken naar hoe jij nog vrijer kan zijn. Wij slaan zoveel op in ons lichaam en lopen vaak met veel rond. Door hier samen naar te kijken, ontstaat er meer ruimte waardoor je je eigen kracht op nog een diepere manier kunt ervaren.

Elke sessie zal anders zijn, de ene keer zullen we al lopend langs de zee ruimte creëren in jezelf.  Een andere keer zal dit binnen zijn in combinatie met oefeningen. Het is 100 % maatwerk op jouw afgestemd. We kijken elke keer naar wat jouw het meeste in je kracht zou brengen. 

Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking:

2E76110B-DE8F-452A-8071-569ED74CF79E.jpeg
2E76110B-DE8F-452A-8071-569ED74CF79E.jpeg

1,5 uur sessie

Hierin gaan wij in alle rust kijken naar de laagjes die je om jezelf heen hebt gebouwd en kijken we naar de dingen die jij met je meedraagt.

Daarnaast zijn we het laatste deel van de sessie bezig met jouw hoogste potentie en hoe jij daar stapjes in kan maken, om nog meer te kunnen stralen.

€90,- inc. BTW

 mini retreat van 3 uur

Echt een mini retreat waarin alles in het teken staat van jouw. Een volledig verzorgde ochtend, middag of avond. Even echt de tijd voor alles wat er in jouw speelt. Met tijd en ruimte kan er zoveel gebeuren in jouw. In rust en met aandacht kijken we naar wat jij nodig hebt, wat jij los wilt laten en wat jouw diepste krachten zijn.

€165,- inc. BTW

IMG_0852.JPG

"Naduah voelt op precies de juiste momenten wat iemand nodig heeft en geeft ook op de juiste momenten iets terug om iets mee te kunnen doen. Jij bent zo puur en open, vol liefde. Het is echt een kunst wat jij creëert."

Maxime

 

" Naduah heeft een puurheid en een overgaven die zoveel liefde brengt."

Annoniem

" Naduah, jij staat zo in kracht, waardoor mijn eigen kracht ook naar boven komt. Jij voelt heel goed aan en hebt je ogen overal, waardoor er niks gemist wordt." 

Elisa

"Jij bent een zon die zoveel warmte geeft en die op iedereen schijt waardoor ook iedereen op zijn beurt gaat schijnen."

Franziska

20200417_0010Remyzee_edited.jpg

Mijn naam is Naduah en ik kijk er naar uit om samen, jouw hoogste potentie naar boven te halen. 

Voor aanvragen en kennismaken stuur vooral een berichtje.

 of stuur een whatsapp bericht/ bel: 06 181 08 931

bottom of page