top of page

Be free weekenden & vakanties

Hi jij,

Zou het niet fantastisch zijn als jij het aller beste uit jezelf kan halen. Vol kracht en liefde in de wereld kan staan en het leven kan creëren waar jij van droomt. In onze trainingen en vakanties staat zelfontwikkeling in combinatie met verbinding en vreugde bovenaan. We kijken naar wat jij nodig hebt om nog meer in verbinding te komen met jezelf en de ander.

In onze vakanties is het een combinatie van actief de natuur ingaan en vervolgens in rust te reflecteren. Ook in de trainingen zal buiten en binnen veel afgewisseld worden.

 

Kortom ben jij klaar voor echte verbinding, stralend in je leven staan , diepgang  en het beste in jezelf naar boven halen?

Dan is een van onze trainingen of vakantie's echt iets voor jou!

(Als wij een trainingen & vakantie organiseren komt die hieronder te staan en kunt je dit via de website boeken)

Be Free weekend

€ 285,-All-in
 nieuwe Datums volgen snel!
 

locatie: Alkmaar

Be free weekend

Jij bent kracht, licht en vreugde.

Dit alles is altijd in jou aanwezig.

Tijdens dit weekend help ik jou om je eigen potentie dieper te ervaren. 
We brengen in kaart wat jou in de weg staat en wat jou zou helpen nog meer in je eigen kracht te staan. 
Via gesprekken, oefeningen, muziek en een fantastische groep mensen gaan we op een speelse manier de diepte in.

 

Het weekend zal plaatsvinden in het prachtige Zandvoort aan Zee. Waar we het rustige binnen ook af zullen wisselen met het strand en de duinen en uiteraard een duik in zee.

 

Dus wil jij het beste uit jezelf halen en leren hoe je op een nog vreugdevollere manier in het leven kunt staan?

Reserveer dan je plek!
 

 (aankomst vrijdag 20:00 vertrek zondag om 17:00)
 

Programma:

✔ Dansen: Vreugde en echt in contact komen met je lichaam.

Meditatie: Je hoofd komt tot rust waardoor er ruimte komt voor ontspanning en groei.

Deelrondes: Gesprekken waarin we gaan kijken waar jij jezelf nog tegen houdt en opzoek gaan naar je kern overtuigingen. 

Eten: Uitgebreid en heerlijk eten.

Ademwerk: Via je adem kan je nog dieper in contact komen met jezelf.

Inclusief:

Heerlijke vegetarische maaltijden.

Twee overnachtingen.

Iets over mij:

Ik ben Naduah en neem je graag even kort mee in wat mijn werkwijzen is en in wie ik ben. Sinds ik klein ben voel ik al dat ik mensen mag helpen om nog dichter bij zichzelf te komen. De afgelopen jaren ben ik hier steeds actiever mee bezig gegaan en heb mezelf ontwikkeld op het gebied van zelfreflectie, meditatie en kernkwaliteiten in kaart brengen en naleven (coaching). 

Mijn werkwijze is dan ook gericht om datgene in de ander naar boven halen wat er eigenlijk al inzit, maar soms niet ervaren wordt door overtuigingen en angsten die je in de loop van je leven hebt opgebouwd en/of al generaties in de familie zijn. Ik haal super veel energie uit het liefdevol spiegelen van anderen, groepsdynamieken en uit de genialiteit van het leven.

20200417_0010Remyzee.jpg

Testimonial:

" Naduah heeft het talent om jouw kwaliteiten haarzuiver te zien en te belichten. Ze neemt je mee in het diep ervaren van je eigen kern. Door deze ontmoeting met jezelf wordt je hart vervuld van vreugde en kom je krachtiger tevoorschijn."

 (persoonlijke coaching)

"Tijdens het weekend liet Naduah mij door middel van de juiste opdrachten en vragen mijn eigen kracht en kwaliteiten ervaren."

"Toen ik Naduah haar weekend startte had ik weinig verwachtingen. Ik gaf me op omdat ik graag meer aandacht aan mezelf wilde geven. Tijdens het weekend leerde ik stil te staan bij wat ik voel, hoe ik andere ervaar en waar mijn kracht zit. Door een afwisseling van ontspanning, oefeningen, live muziek en groepsgesprekken leerde ik mezelf beter kennen en werd ik uitgedaagd mijn eigen kwaliteiten te zien en te ervaren. Naduah's persoonlijke aandacht tijdens dit weekend zorgde voor veel positiviteit en kwaliteit. Een groot cadeau aan jezelf en een heel warme aanrader!"

(Deelnemers Be Free weekend)

Be free weekend 
vrijdag aankomst 20:00
zondag vertrek tussen 16:00 en 17:00

Super tof dat je erbij bent! Ik kijk enorm uit naar het weekend en stuur je zo snel mogelijk een betaal link en meer informatie.

Be free Boeken
bottom of page